Skip links

Cupping-massage

Dybdegående Cupping til dig, som ønsker at blive smertefri

Om Cupping

Cupping er en yderst effektiv behandlingsform til en lang række lidelser: Lændesmerter, skulder og nakkesmerte, smerter i benene, appelsinhud, spændinger i nakken, kæbe eller hovedpine, og mange andre smertetilstande.

Metoden har sine rødder i kinesisk medicin og er en behandlingsform, hvor der skabes lokal ophobning. Cuppen placeres lokalt på kroppen, hvor der skabes et vakuum enten med varme eller tryk. Dette bevirker, at den underliggende hud suges op i cuppen.

Effekten vil ikke kun mærkes på hudens overflade, men strække sig til det underliggende væv, da cirkulationen i kredsløbet bliver forbedret. Det siges, at 15-20 minutters cupping svarer til ca 1,5 – 2 timers massage med hænder.

Bestil tid her

Hvordan er behandlingen

Jeg starter din behandling med silikone cupping/ running cupping på de udvalgte problemområder, som du måtte have. Running cupping hjælper med at massere bindevævet og frigiver dine affaldsstoffer, så din krop kan begynde at rense ud. Det får dit bindevæv til at genfinde sin elastiske form igen.

Herefter vil du få sat cupper på udvalgte steder, hvor du har ømme områder, muskelspændinger eller led smerter. Disse cupper kan sættes alle steder på kroppen og er rigtige effektive. Jeg bruger plastcupper, men kan godt bruge ild cupping, hvis du ønsker det. Når cupperne er placeret på din krop, ligger du alene på briksen i 15-20 min og lytter til afslappende musik.

Der kan opstå en reaktion efter behandlingen

Du kan opleve at få runde sugemærker, der hvor cupperne har siddet, hvilke er helt normalt. Du kan også opleve at cupperne efterladet et farvetaftryk på din hud. Det er helt normalt, men det er forskelligt fra person til person, hvor tydlig mærkerne er. Mærkerne vil aftage efter ca. 3-5 dage efter.

Du kan også opleve, at huden begynder at klø eller der kommer små vabler, hvilket er helt normalt.

Efter behandlingen er det vigtig at drikke godt med vand, gerne lunkent, da denne behandlingsmetode er udrensende.

Dybdegående Cupping til dig, som ønsker at blive smertefri. Cupping-Behandling | Cupping- terapi | Cupping-massage | Bindevævsmassage |

Hvad er bindevæv?

Under cupping-behandlingen arbejder jeg direkte med dit bindevæv. Bindevævet er dét, som binder alt sammen i vores krop, og ligger som en hinde om vores muskler. I bindevævet er der små blodårer og nerver.

Stress og bindevæv

Når vi befinder os i stressede perioder i vores liv bliver vores bindevæv påvirket. Det skyldes, at vi får en større gennemstrømning  af stresshormoner, som kan medføre at bindevævet trækker sig sammen.

Når bindevævet trækker sig sammen kan det give ubehag, ømhed og smerter.

Bindevævet er mere følsomt end muskler og knogler. Det forbinder kroppen indvendigt fra top til tå ligesom en våddragt. Så når du hiver i den ene ende, trækker det i den anden. Derfor kan mange, som bliver opereret, opleve at få ondt eller blive stiv steder i kroppen, hvor de ikke plejer at have problemer.

 

 

 

 

Dybdegående Cupping til dig, som ønsker at blive smertefri. Cupping-Behandling | Cupping- terapi | Cupping-massage | Bindevævsmassage |

Forkæl dig selv med en dybdegående cupping-massage, som lindrer dine smerter.

Bestil tid her

Olien som reparere dig

I alle mine cupping-behandlinger bruger jeg en kropsolie fra Altearah Bio, som er lavet på sesamolie og organisk abrikoskerneolie. Olien er rig på vitamin A, E og F, hvilke giver antioxidanter, blødgørende og regenererende virkning, der fremmer hudens udstråling og tone.

Dens topnode er helichrysum, som kan anvendes til gigt,  rygsmerter, forstuvninger, blå mærker, rifter, skrammer, mindre forbrændinger, bid, og hudsygdomme.

Den har meget stærke anti-inflammatoriske egenskaber.

Silver fra Altearah Bio er ideelt til cupping-behandlingen og er et godt supplement til at optimere behandlingen.

 

Til dig som vil have behandlingen uden duft

Olien består af:

Moringa Oil, rig på phytonutrients, som har en stor indvirkning på dit generelle helbred. Det er en god antiseptisk og antiinflammatorisk olie. Lindrer insektbid, hudafskrabninger, udslæt og forbrændinger.

Tamanu Oil er en sød duftende anti-neuralgisk, anti-inflammatorisk olie, der har antioxidantegenskaber. Effektiv til ar og strækmærker.

Baobabolie har antioxydant, helbredende antiallergiske egenskaber, og er rig på vitamin C.

Morgenfrue er beroligende og genoprettende for beskadiget hud. Trøstende, det er et effektivt middel mod tør hud.

Farveduft Altearah Bio Silver – Reparation – Helichrysum
Neutral olie - Farveduft - Altearah Bio - Aromaterapi

Jeg glæder mig til at se dig 💖

Kh. Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617