Skip links

Samtaleterapi

Giv slip på det tunge i rygsækken og få mere glæde og lethed i dit liv og dit livssyn

Oplever du for eksempel udfordringer med stress, angst eller depression, eller står du i en decideret livskrise?
Så vil jeg anbefale dig samtaleterapi.

Mange oplever det som ”lige det, de havde brug for”, da det er en utrolig god, personlig og virkningsfuld proces, der for langt de fleste fører til lettelse og fornyet livsglæde.

Det varierer meget hvilke udfordringer, jeg har hjulpet mine klienter med via samtaleterapi.

Men ens for mange har været, at de har stået med en følelse af, at de har haft brug for en form for ”åbenbaring” for at kunne give slip på alt det tunge, de har båret rundt på i rygsækken – for at kunne komme videre

Samtaleterapi er en kombination af ”almindelig” samtaleterapi, healing samt Bachs Blomsterterapi, der medvirker til bevidstgørelse af negative sindstilstande.

Læs mere om Bachs Blomsterterapi

Et Samtaleterapi-forløb er vejen til at slippe dine triste og negative tanker og følelser og give plads til forløsning og livsvarme.

I et terapiforløb hos mig skaber vi et fortroligt rum med fokus på dig og på at finde løsningen på dine inderste blokader og på de smerter, der holder dig tilbage fra at få det fine og lette liv, du drømmer om.

Samtaleterapi er både for dig, der har brug for hjælp og støtte til at løse og komme videre fra en livskrise.
Og det er også for dig, der arbejder med forandring i dig selv.

Livet er en læreproces. Og mit mål er at hjælpe dig med at løse de udfordringer og blokader, du har inden i, så du kan få det bedste ud af dit liv.

Det er vejen til, at du kan komme tankemylderet til livs og opnå indre ro og samtidig styrke følelsen af lykke og optimisme i dit liv og dit livssyn.

Healingsterapeut healingsmassagemassage fredensborg

Mange af de tanker og følelser, du har i dag, hører til i fortiden

Størstedelen af de problemer og negative overbevisninger og handlemønstre, vi ligger under for og ofte lider under i dag, bunder i oplevelser, tanker og følelser fra dengang, vi var børn og unge.

Og de hører ikke til i nutiden og bør ikke have magt over vores sindsstemning og dagligdag.
Men det har de.

De har kæmpe indflydelse på de mennesker, situationer og problemer, vi synes at tiltrække i vores liv. Og på de følelser, vi bliver fyldt med, når vi oplever disse mennesker og situationer og udfordringer.

Og for mange kan det føre til bl.a.

  • angst,
  • usikkerhed,
  • disharmoni,
  • vrede,
  • ensomhed,
  • modløshed,
  • depression og
  • følelser af manglende kærlighed og selvværd.

Heldigvis er der en vej ud af disse mønstre og problemer.

Svaret findes i dig selv.
Og jeg hjælper dig med at finde ind til både de grundlæggende problemer og begrænsende overbevisninger – og til løsningen på dem.

Mit mål er at hjælpe dig med at give slip på de overbevisninger fra barndommen, som spænder ben for dig i dag.

Det er gennem erkendelsen og arbejdet med disse udfordringer og tidligere handlemønstre, at du kan komme dine problemer til livs og opnå et helt andet liv og sind end det, du kæmper med i dag.

Og du har min støtte og guidance til at hjælpe dig på din rejse.

Hvad får du ud af samtaleterapi?

Meningen med samtaleterapi er at hjælpe dig fri af de bekymringer og problemer, der ligger som en skygge over dit liv lige nu – og måske har gjort det i lang tid.

Du får en kærlig, objektiv og fortrolig healingsterapeut, der med erfaring og professionelle redskaber i bagagen har et dybfølt ønske om at hjælpe dig fri af den daglige tristhed og de psykiske smerter i dit liv og erstatte det med lethed, håb, optimisme og kærlighed.

Så tøv ikke med at række ud – jeg vil meget gerne tale med dig.

Bestil din tid til en session med samtaleterapi her

Bestil tid her

Når du møder op hos mig til din første samtaleterapi-session, skal jeg selvfølgelig nok fortælle dig alt om, hvordan det kommer til at foregå, svare på dine spørgsmål og så videre.

Jeg glæder mig til at se dig 💖

Kh. Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617 på hverdage mellem kl. 8.30 og 18.00.