Skip links

Healingsmassage

Dyb fysisk og psykisk afslapning gennem blid og omsorgsfuld helkropsmassage

Tag en pause fra dit sind og dine tanker. Lad din sjæl få gaven af ro og afstresning, som den unikke kombination af healing og massage giver dig.

Healingsmassage er blid og omsorgsfuld og på samme tid dyb og afstressende.
Det er en helkropsmassage med olie, der får dig helt ned i tempo og giver dig muligheden for at komme væk fra hverdagen og fra omverdenen og ind i dig selv.

Nogle kalder også healingsmassagen for spirituel massage. Men du behøver bestemt ikke være spirituel for at få den skønne, afslappende og terapeutiske effekt ud af behandlingen.

Dyb fysisk og psykisk afslapning

Healingsmassagens formål er at, at du opnår dyb fysisk og psykisk afslapning, så der skabes balance mellem krop og sind.

Særligt hvis du er meget oppe i dit hoved – måske oplever tankemylder eller andre stressende udfordringer i hverdagen – så er denne massageform ideel og hjælper dig til langt større velvære og indre ro.

Jeg kan intuitivt mærke, hvordan jeg kan hjælpe dig med at komme væk fra tankerne og i kontakt med din krop, så du giver dig selv muligheden for at give slip og gøre dig fri af smerter og bekymringer.

Healingsmassage lindrer smerter og ubehag

Mange kommer til mig, fordi de lider af stress. Eller af fysiske gener, som ofte kommer af en travl hverdag eller af tunge bekymringer eller psykiske udfordringer.

Og de er trætte af at snakke om deres problemer og har bare brug for at koble fra og få skuldrene ned. Og derfor vælger de healingsmassagen, som er en god kombination af selvforkælelse, healing og afslappende terapi.

Healingsmassagen er for eksempel en fantastisk behandling for dig, der

  • har spændinger i nakken
  • har ondt lænden
  • oplever kæbespændinger eller hovedpine
  • mærker en indre uro i kroppen
  • er sensitiv
  • har ondt i livet
  • står i en identitetskrise
  • eller bare har brug for velvære

og er i tvivl om, hvad du skal gøre for at få det godt.

Healingsmassage

Du får også aromaterapi og samtaleterapi med i din behandling samt evt. cupping, hvis du har brug for dét

Vi indleder din session med en kort samtale, hvor vi sammen indkredser, hvad fokus skal være i massagen (har du ondt et bestemt sted, tendens til tankemylder, psykiske udfordringer eller ubehag mv.).

På den måde hjælper du mig med at finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig og skabe den bedste og mest healende og afstressende oplevelse for dig.

Jeg bruger de skønne, økologiske, æteriske olier fra Altearah Bio i healingsmassagen, som qua deres aroma – heraf navnet aromaterapi – understøtter massagens terapeutiske effekt.

Og i den indledende samtale vælger vi også de dufte (aromatiske olier), som bedst matcher de psykiske problematikker, du evt. bør arbejde med.

Ønsker du ikke aromaterapi kan du i stedet vælge en økologisk, duftfri massageolie.

Er du særligt anspændt og har brug for ekstra-dybdegående massage, tager jeg cupping-massage i brug i din session. Det er et utrolig godt værktøj til at løsne for dybe spændinger i især ryg og evt. ben.

Healingsmassage

Er du interesseret i at købe nogle af de skønne, æteriske olier fra Altearah Bio til brug hjemme hos dig selv?

Du kan se dem og bestille dem her

Samtaleterapi

Vi afslutter altid din session af med en samtale.
Her taler vi om, hvad du har oplevet under massagen, og hvad jeg har mærket og fornemmer vil kunne hjælpe dig at have endnu mere fokus på.

Jeg kan oftest mærke, hvad du har brug for at gøre mere af i dit liv for at opnå mere sjælefred. Og det taler vi om til sidst i sessionen.

Har du brug for en afstressende pause fra hverdagen og vil samtidig godt opnå en dybere oplevelse end hvad en almindelig massage giver?

Så book en tid til healingsmassage hos mig her:

Book en tid
Healingsmassage

Jeg glæder mig til at se dig 💖

Kh. Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617 på hverdage mellem kl. 8.30 og 18.00.