Skip links

Japansk Cosmo Lifting

Naturligt og behageligt ansigtsløft

Få gløden og spændstigheden tilbage i ansigtet med den originale japanske lifting, Japansk Cosmo Lifting.

Japansk Cosmo Lifting er en unik metode som stammer fra Japan og er designet til at bevare og genopbygge balancen mellem sind og krop for at forbedre sundheden og forebygge sygdomme og samtidig få dig til at se fantastisk ud.

Japansk Cosmo Lifting er til dig, der ønsker en naturlig behandling af dine rynker i ansigtet – en skønhedsbehandling uden kirurgi.

Helt overordnet er japansk lifting nemlig et naturligt ansigtsløft til behandling af rynker.
Og det er samtidig en afslappende velværebehandling, der lindrer og mindsker stress og spændinger.

Japansk Cosmo Lifting – som er den behandling, du får hos mig – er betydeligt mere dybdegående end den ”normale” japanske lifting.
Og det ses på de resultater, man opnår.

For dig betyder det, at du opnår et bedre løft – altså et mere tydeligt og vedvarende resultat.

Din behandling består af 3 afslappende og effektive faser

Når du får din Japanske Cosmo Lifting behandling hos mig, kommer du igennem 3 faser, som sikrer dig det bedst mulige resultat:

  1. Akupunktur er den første terapeutiske teknik, jeg udfører i dit ansigt for at hjælpe dig til at opretholde din fysiske og mentale balance. Her arbejder jeg med dine meridianbaner og en række nervereflekspunkter.
  2. Afbalancering af organerne – en slags zoneterapi i ansigtet, der også sætter en udrensningsproces i gang.
  3. Ansigtsmassage, hvor vi arbejder med rynkerne, hvilket også har en lymfedrænende effekt, som hjælper musklerne og vævet i ansigtet til at blive drænet for affaldsstoffer.

Samlet set, så forbedrer Japansk Cosmo Lifting hudens naturlige aldringsprocesser og din huds hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals. Japansk Cosmo Lifting er en “naturlig ansigtsløftning” – uden kirurgi, smerte og ar – der reducerer dine rynker og manglende glød.

Behandlingen er velegnet til alle hudtyper: normal, tør, blandet og fedtet. Efter behandlingen får du også mulighed for at smage forskellige former for collagen fra Vild Nord, som efterfølgende kan hjælpe dig med at styrke din hud indefra. Klik her, hvis du vil læse mere om collagen fra Vild Nord

Japansk Cosmo Lifting

Japansk Cosmo Lifting 60 minutter

I 60-min. behandlingen kan du vælge om du vil starte eller afslutte med ansigtsmaske. Hvis du vil starte med maske, vil jeg lægge en dybderensende ansigtsmaske (enten lermaske eller en spirulinamaske) først, og derefter får du den Japanske Cosmo Lifting. Hvis du vælge at afslutte din behandling med maske, vil jeg bruge en super lækker krystal-/mineralmaske. Du vælger selv.

Luksusbehandling med Japansk Cosmo Lifting 120 minutter

Få indre ro, metal balance og fornyet energi med denne luksusbehandling.

Behandlingen er en kombination af teknikker fra Japansk Cosmo Lifting, Healingsmassage, aromaterapi fra Altearah Bio, saltscrub og ansigtsmaske. Du får hele turen i denne behandling.

Jeg kan varmt anbefale den til dig som skal helt ned i tempo.

Jeg glæder mig til at forkæle dig.

Bestil tid til Japansk Cosmo Lifting her

Book en tid

Jeg glæder mig til at se dig 💖

Kh. Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617 på hverdage mellem kl. 8.30 og 18.00.