Skip links

Japansk Cosmo Lifting

Naturligt og behageligt ansigtsløft

Få gløden og spændstigheden tilbage i ansigtet med den originale japanske lifting, Japansk Cosmo Lifting.

Japansk Cosmo Lifting er en unik metode som stammer fra Japan og er designet til at bevare og genopbygge balancen mellem sind og krop for at forbedre sundheden og forebygge sygdomme og samtidig få dig til at se fantastisk ud.

Japansk Cosmo Lifting er til dig, der ønsker en naturlig behandling af dine rynker i ansigtet – en skønhedsbehandling uden kirurgi.

Helt overordnet er japansk lifting nemlig et naturligt ansigtsløft til behandling af rynker.
Og det er samtidig en afslappende velværebehandling, der lindrer og mindsker stress og spændinger.

Japansk Cosmo Lifting – som er den behandling, du får hos mig – er betydeligt mere dybdegående end den ”normale” japanske lifting.
Og det ses på de resultater, man opnår.

For dig betyder det, at du opnår et bedre løft – altså et mere tydeligt og vedvarende resultat.

Din behandling består af 3 afslappende og effektive faser

Når du får din Japanske Cosmo Lifting behandling hos mig, kommer du igennem 3 faser, som sikrer dig det bedst mulige resultat:

  1. Akupunktur er den første terapeutiske teknik, jeg udfører i dit ansigt for at hjælpe dig til at opretholde din fysiske og mentale balance. Her arbejder jeg med dine meridianbaner og en række nervereflekspunkter.
  2. Afbalancering af organerne – en slags zoneterapi i ansigtet, der også sætter en udrensningsproces i gang.
  3. Ansigtsmassage, hvor vi arbejder med rynkerne, hvilket også har en lymfedrænende effekt, som hjælper musklerne og vævet i ansigtet til at blive drænet for affaldsstoffer.

Samlet set, så forbedrer Japansk Cosmo Lifting hudens naturlige aldringsprocesser og din huds hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals. Japansk Cosmo Lifting er en “naturlig ansigtsløftning” – uden kirurgi, smerte og ar – der reducerer dine rynker og manglende glød.

Behandlingen er velegnet til alle hudtyper: normal, tør, blandet og fedtet. Efter behandlingen får du også mulighed for at smage forskellige former for collagen fra Vild Nord, som efterfølgende kan hjælpe dig med at styrke din hud indefra. Klik her, hvis du vil læse mere om collagen fra Vild Nord

Japansk Cosmo Lifting

Vælg den Japansk Cosmo Lifting-pakke, der passer til dig

Du har 3 muligheder, når du godt vil bestille en Japansk Cosmo Lifting:

Japansk Cosmo Lifting 45 minutter
Den første mulighed består udelukkende af den skønne og effektive lifting.

Japansk Cosmo Lifting 60 minutter
I 60-min. behandlingen starter jeg med at lægge en dybderensende ansigtsmaske (enten lermaske eller en spirulinamaske) først, og derefter får du den Japanske Cosmo Lifting.

Japansk Cosmo Lifting 90 minutter
Den sidste mulighed er en lækker luksuspakke.
Den er fantastisk for dig, der udover den naturlige, dejlige ansigtsbehandling også ønsker at komme helt ned i tempo med lidt ekstralækker forkælelse. Og derudover kommer vi også dybere i ansigtsmassagen, hvilket naturligt resulterer i endnu smukkere hud. I 90-min. behandlingen indgår både ansigtsmaske (enten lermaske eller spirulinamaske) og selvfølgelig også Japansk Cosmo Lifting.

Og som noget særligt får du i denne behandling også krystalterapi i form af Spoon-Stone og Ball Lifting, som giver dig yderligere smuk og markant opstramning af huden i halsområdet, mund, kind, næse, øjne og pande som supplement til Japansk Cosmo Lifting. Slutteligt får du som prikken over i’et lagt en krystal-/mineralmaske, som passer til præcis din hudtype.

Japansk Cosmo Lifting

Bestil tid til Japansk Cosmo Lifting her

Book en tid

Jeg glæder mig til at se dig 💖

Kh. Mette

P.S. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29251617 på hverdage mellem kl. 8.30 og 18.00.