Skip links

Aromaterapi kursus

Her er, hvad du kan glæde dig til at få i dit hjemmestudie:

 

  • Opslagsværk hvor alle farvedufte er beskrevet samt introduktion til Altearah Bios behandlingsmetode og øvelser.
  • Boks med alle 14 farvedufte (parfume 5 ml). Jeg anbefaler du dufter alle dufte igennem som du læser om dem. På side 42 er der et skema, om hvordan du kan kombiner 3 dufte med hinanden.
  • Farvetest som passer til behandlingsmetoden.
  • 5 meditationer (Smaragd, Royal Purple, Hvid, Oragne og Turkis).
  • 1:1 session med mig i 60 min, hvor du kan stille alle dine spørgsmål (det kan både være i min klinik eller online, og der vil være mulighed for at du kan få det optaget, så du har det til evig tid). Så du er så godt som mulig klædt på til at arbejde med alle din skønne dufte. Din session bestiller du tid til når du har været alt materiale igennem inden for 3 måneder efter du har købt kursuset.Du vælger selv om du vil afhente i min klinik eller om jeg skal sende med GLS

 

DKK 2.000,00

Description

”Aromaterapi – din intro til duftenes magiske verden”

Der sker noget helt magisk, når man bliver ramt af en duft, der går lige i hjertet på én.
Aromaterapi er en lækker og simpel vej til øget velvære og balance i dit liv.

Duftene kan hjælpe dig til at få mere energi og skabe indre ro, så du kommer bedre i kontakt med din egen spiritualitet og står stærkt i dig selv.

I mit online kursus ”Aromaterapi – din intro til duftenes magiske verden” lærer du om alt det, du kan, du kan opnå i aromaterapiens fantastiske verden.

Kurset er til dig, der er nysgerrig og gerne vil vide mere om aromaterapi, og hvordan du kan hjælpe dig selv og andre. Så du kan både bruge det i din familie, men også hvis du selv har klienter.

Farverne har en særlig betydning

Hver farve repræsenterer sin helt egen energi eller et særligt emne (renhed, kreativitet, sindsro, tillid, glæde mv.). Den farve, der tiltrækker dig først, vil naturligt være den farve og det emne, der har betydning for dig lige nu.

Jeg håber, du bliver ligeså glad for Altearah Bio, som jeg er.

Hvis du har spørgsmål til kurset, så book en 20 min. gratis samtale. Du binder dig naturligvis ikke til noget ved at gøre det.

Der kan ikke benyttes rabatkoder til dette kursus.

Kh Mette