Skip links

Collagen fra Vild Nord

Vild Nord Marine Collagen kommer fra vildtfanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i det nordlige Atlanterhav. Collagenpulver fra Vild Nord består af råvarer der udelukkende er økologiske eller vildthøstet, -fanget og -plukket i det nordlige Atlanterhav og de NORDISKE skove. Dette betyder, at råvarerne vokser på naturens egne præmisser og samtidigt bevarer et særligt højt næringsindhold. Derfor kan du med god samvittighed vælge alle Vild Nord collagen produkter. De fået bl.a. med vildthøstet tang, håndplukkede vilde bær og økologisk dansk grønkål.

Når du vælger et produkt fra Vild Nord, vælger du et DANSK produceret, kvalitetssikret og bæredygtigt produkt, hvor sundhed og skønhed på skånsom vis er sat højest og dyrevelfærd og omtanke for miljøet er en forudsætning.

I alle 7 varianter får du samme mængde og kvalitet af vores marine collagen, som kan bidrage til at mindske synligheden af rynker og fine linjer, øge fugten i huden samt forbedre hudens elasticitet og fasthed.

Vild Nord har tre rene og smagsneutrale varianter, som du kan bruge i alt fra vand til kaffe og smoothies. Derudover er der fire collagenblandinger, som giver dig din daglige mængde collagen sammen med et tilskud af håndplukkede vildtvoksende bær eller økologisk kål. Bærvarianterne har en lille smule naturlig smag, mens grønkålen smager af grønkål. De kan alle bruges i alt fra vand til juice og skyr, hvor de giver utroligt smukke farver. Alle varianter kan opløses ved omrøring i væske.

Alle Vild Nords produkter er så rene som muligt. Derfor har Vild Nord valgt ikke at tilsætte sødemidler eller andre smagsforstærkere i nogen af varianter. Det betyder at opfattelsen af smagen kan variere, både fra person til person, men også fra produktion til produktion. Langt de flest finder Vild Nords rene varianter helt smagsneutrale, men har du en meget fin smagssans, kan du med fordel prøve vores collagenblandinger med bær.

I 6 ud af 7 varianter har Vild Nord tilført smagsneutralt acerola bær, da de er en kilde til vitamin C, som bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud og knogler. I GOLD varianter har Vild Nord desuden tilført mikro indkapslet tang, der indeholder jod, som ligeledes bidrager til vedligeholdelsen af en normal hud.

Kategorier