Skip links

Dr. Bachs Blomsterterapi

Kategorier

Session

Produkter

Litteratur

Bachs Blomsterterapi er en blid og naturlig helbredelsesmetode, der hjælper os med at overvinde negative sindstilstande som angst, frygt, usikkerhed, mistillid, vrede, manglende interesse i nuet, ensomhed, modløshed, fortvivlelse, overfølsom for påvirkninger og idéer samt overdreven omsorg for andre.

Nogle kalder Bachs Blomsterterapi for en følelsesmæssig førstehjælpskasse, der på en effektiv og behagelig måde hjælper os i positiv udvikling.

Bachs Blomsterterapi er grundlagt af Dr. Edward Bach – bakteriolog, læge og patolog – som for over 100 år siden dedikerede sit liv til at finde en naturlig, plantebaseret helbredelsesmetode til behandling af de mest almindelige ”humørsygdomme”.

Bach mente, at man ved helbredelse af psykiske elementer kunne holde sig fysisk rask.
Og gennem årelang dedikation, undersøgelser og findings fandt han frem til 38 blomsteressenser/-remedier (planter/blomster/kildevand), der hver især har en healende effekt på vores følelser på et dybt og subtilt niveau.

Essenserne fra Bachs Blomsterterapi er – udover som hjælp ved almindelige, følelsesmæssige udsving og problemer – også ekstra anbefalelsesværdige, når vi har udfordringer med indre blokeringer, der spænder dybere og derfor er særligt svære at overvinde og komme videre fra.

Ingen bivirkninger
En af de store fordele ved Bachs Blomsterterapi er, at de ikke har nogen bivirkninger eller forårsager kontraindikationer.
Og det betyder, at de kan benyttes af alle, herunder også gravide og ammende kvinder, babyer samt syge mennesker.

I forbindelse med vores healende samtaleterapi kan jeg blande op til 7 forskellige blomsteressenser i en behandlingsflaske, som er skræddersyet til dig og baseret på de problematikker, som du har brug for hjælp med.
Denne blanding kan du få lov at købe med hjem eller jeg kan sende flaske hjem til dig, og så har du til cirka 3 uger (man skal tage 4 dråber 4 gange dagligt).

Der er også mulighed for online samtaleterapi i forhold til at få hjælp til at vælge de rigtige blomsteressenser på 60 minutter. Og efterfulgt får du tilsendt din behandlingsflaske.