Skip links

Meditation

Kategorier

Meditationer

Sådan bruger du meditation til at få styr på dine tanker

Meditation er godt for os alle, så vi kan få mental ro og klarhed. Mental ro er essentiel for dit velvære og humør. Det meditationen kan hjælpe dig med er at få en velfortjent pause fra hverdagens stress og de negative tanker.

Få ryddet op i dine tanker ved hjælp af meditation

Hvis du har mange negative tanker i bevidstheden og er generet af dem, hjælper meditation. Hvis du ikke er i flow med dig selv, kan din bevidsthed ofte blive fyldt med negative tanker.

Resultatet af negative tanker i bevidstheden kan være utilfredshed, stress, frygt, tristhed eller dårligt humør.

Ved at meditere kan du få ryddet op i dine tanker – især de negative tanker du har om dig selv eller andre. Når du lærer at give slip på de negative tanker og vende dem til positive tanker, bliver der skabt ro i din bevidsthed, og du vil mærke et øget velvære i både krop og sind.

På den måde bliver det lettere for dig at være kreativ, tage gode beslutninger og have mere kærlige tanker om dig selv og være i balance med dine omgivelser.

Så lige nu tænker du måske, hvordan bliver jeg bedre til at meditere, og kan jeg finde ud af det? Alle kan meditere, det handler om, at du skal tage dig tiden til at meditere.

En meditation kan bare være, at du lukker dine øjne og tænker positivt

En god måde at komme i gang på er ved at skrive det i din kalender hver dag på det tidspunkt, der passer dig bedst. Det kan fx være hver morgen, når du lige er vågnet eller om eftermiddagen, når du kommer hjem fra arbejde, eller lige før du skal sove.

Når du giver slip på dine larmende tanker, vil der være større mulighed for, at du kan udnytte dit fulde potentiale og leve det liv, du drømmer om.

 Det er vigtigt, at du tager ejerskab over dine tanker og tænker positivt – også om dine negative tanker, så du kan forvandle dit liv med din positive kraft.

Jeg håber, mine meditationer vil hjælpe dig på vej til et liv med mere ro og mere flow.

Jeg laver også personlige meditationer til dig, som gerne vil arbejde endnu dybere med dine problemstillinger. Dette kan være et meget virksomt værktøj til din selvudvikling.